Telf. 645 79 37 42
ANUNCIA'T:
Activitats d’estiu Atrapa l’Anglès 2014

Publicat el 16 de setembre del 2014

Com es habitual durant els mesos estiuencs, els nens i nenes són els que tenen més ganes de fer activitats diferents al que fan a les escoles. Per això, Atrapa l’Anglès ha organitzat el casal d’estiu 2014, un casal en anglès totalment renovat i ple de sortides, activitats i jocs per passar amb la millor companyia mentre aprenen l’anglès!

Piscina, paintball, bicicleta, excursions a la natura, jocs populars, esports i competicions, manualitats, música i moltes d’altres activitats han completat el casal d’estiu Atrapa l’Anglès. Un casal pensat pels que volen seguir aprenent, gaudint l’idioma, de la mà dels millors monitors i monitores!

Recupereu a continuació les fotografies del casal d’enguany d’Atrapa l’Anglès, on podreu veure algunes de les sortides, activitats i jocs que hem fet amb tota la canalla, sempre amb anglès!