Telf. 645 79 37 42
ANUNCIA'T:
Qui som

Activitats extresolars en anglès

A Atrapa l’Anglès ens dediquem a fer que les activitats extraescolars de la canalla siguin divertides i els aportin un valor afegit en forma de coneixement de la llengua anglosaxona.
Durant les activitats totes les comunicacions són amb anglès, així  apropem al nen a l’ús pràctic de la llengua. Aprofitem la immersió lingüística i el reforç positiu que proporciona el joc, especialment els esports, per fer de l’aprenentatge un procés divertit.
Oferim activitats extraescolars a tot el Vallès, a Granollers, Les Franqueses, Mollet del Vallès i molts altres municipis. Consulteu el nostre catàleg de serveis i d’activitats extraescolars i trieu quina s’adapta millor a les necessitats de la vostra escola!

Durant l’últim més s’ha portat a terme una enquesta als usuaris per tal de saber quina era la opinió dels pares i poder aprofundir en aspectes a millorar. L’enquesta ha tret uns resultats molt positius i ens ha servit per constatar que anem per bon camí, tot i que no deixarem de treballar cap a l’excel·lència.

  • El 83% dels enquestats estaven contents amb l’equip de monitors, de la mateixa manera que estaven contents de les activitats desenvolupades al centre.
  • Un 92% dels preguntats van coincidir amb un nivell alt de satisfacció en vers l’adequació de l’horari establert per les activitats extraescolars anuals.
  • I per últim, el 75% va confirmar que el programa complia amb les expectatives creades.

Aquest resultats ens porten els aspectes positius de la critica, que permeten millorar sobre un anàlisi objectiu, reflexionar i valorar altres aspectes sempre seguint amb la nostra vocació d’excel·lència per fer de l’anglès una llengua natural.  

Belén Martínez Gallego, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, s’encarrega de dirigir i organitzar Atrapa l’anglès.