Telf. 645 79 37 42
ANUNCIA'T:
Multiesports en anglès

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Aquesta metodologia permetrà treballar hàbits esportius alhora que pensament en anglès, sense allunyar-se en cap moment de la finalitat d’una activitat extraescolar esportiva: temps lúdic, socialització, nous referents, valors esportius, obertura a nous interessos, hàbits d’higiene i salut, habilitats, competitivitat i esforç.

El fragment d’edat al qual van dirigides aquestes activitats es determina des de 4 anys fins a 12, ja que es considera que és l’etapa òptima i de més facilitat per a l’aprenentatge d’un idioma i del desenvolupament de les habilitats motrius.

Els grups que es formaran per a la pràctica esportiva seran mixtes i separats per grups d’edats si hi ha suficients participants.

Durant tot el curs escolar s’aniran practicant tot tipus d’esports i jocs, depenen del material disponible a l’escola i l’espai a utilitzar. Podrem fer bàsquet, futbol, handball, voleibol, beisbol, badminton, rugby escolar, atletisme, bowling, jocs de carreres, relleus, circuits, jocs de corda, entre d’altres.

S’ofereix la possibilitat de fer 2 dies, 1h o bé 1 dia, 1h i 30min. Preus a determinar.

 

Futbol

EN ANGLÈS

Bàsquet

EN ANGLÈS

Handball

EN ANGLÈS

Voley

EN ANGLÈS

Beisball

EN ANGLÈS

Rugby

EN ANGLÈS

Atletisme

EN ANGLÈS

Bowling

EN ANGLÈS

i molts més

EN ANGLÈS